Guttacryl WABE – najkvalitetnejše valovite prozorne plošče na tržišču

Nasveti

Preberite, zakaj so valovite prozorne plošče Guttacryl WABE najboljša izbira.

Ali ima vaš nadstrešek, balkon ali katerikoli drug del vaših objektov že dotrajano prozorno kritino? Nemara ste v fazi načrtovanja novega objekta, kjer boste potrebovali kritino, ki vam bo nudila dolgoletno kvalitetno rešitev? Ste na dobri poti. Zakaj? Preberite naslednjih nekaj vrstic.

Preprosto. Ste korak bliže k odločitvi, da vaša najljubša kritina postanejo naše Guttacryl WABE valovite prozorne plošče. Narejene so iz PMMA materiala, ki ne potrebuje dodatnih UV zaščitnih slojev ali podobnih premazov, kot jih potrebujejo podobne kopije na trgu. WABE plošče so namreč že same po sebi odlično odporne na UV sevanje in se ponašajo s kar 30-letno UV obstojnostjo. Poleg vrhunske UV zaščite pa dosegajo odlične rezultate tudi na področju mehanske odpornosti. Vse to, združeno z izgledom, ki bo vašemu objeku dal tisto željeno piko na i.

Zakaj ravno WABE?

Preprosto zato, ker za montažo ne potrebujete spojnih in zaključnih profilov ter ostalih dodatkov. Večina starih podkonstrukcij je že primernih za montažo, saj je dovolj prečno letvanje na ne več kot 70 cm razmaka. Podrobnejša navodila vam bomo ob naročilu seveda priložili, že predhodno pa z veseljem svetovali ali odgovorili na vaša morebitna vprašanja. 

Izbirate lahko v treh barvnih izvedbah – in sicer prozorni oziroma brezbarvni izvedbi, dimljeno rjavi in dimljeno sivi. Verjamemo, da se bo vsaj ena od njih odlično podala vašemu objektu, piramidasta struktura, ki je vtisnjena na spodnji strani plošč, pa bo poskrbela, da se bo svetloba v vašem objektu prijetno razpršila. Si že predstavljate, kako prijetno bo posedati pod takšno kritino?

Le ene so prave in to Guttacryl WABE.

Več člankov